• Demo Image
  • Demo Image
  • Final Lliga Tardor 2017-2018
  • Segona competició de la temporada 2017-2018, ja us podeu inscriure a la Lliga Primavera 2018!
  • Makami Sport: visita la nova tenda i gaudeix del teu descompte!
  • Amb petits detalls o gestos com pot ser simplement donar la mà a un jugador de l'equip rival o a l'àrbitre podem aconseguir un millor ambient i col·laborar perquè tots puguem gaudir encara més d'aquesta competició i de l'esport en general.
  • Envians el teu logo o escut i podrem personalitzar una mica més el teu equip.
Imprimeix

Millora a la ventilació del pavelló

S'han realitzat millores al sistema de ventilació del pavelló.

Amb la intenció de millorar la ventilació i refrigeració del pavelló i el gimnàs, principalment als mesos d’estiu, s’han realitzat tasques de manteniment consistents en substituir 4 panells translúcids de cada un dels tres mòduls, situats a la part més alta de les instal·lacions esportives.


Aquestes noves finestres fan 2.40m x 3.10m, amb un sistema de fulles mòbils (“persiana”) per poder-les obrir i tancar segons l’època de l’any.
Imprimeix

Fotografies equips i jugadors

Imprimeix

Final Lliga Tardor 13-14

Los Trucolos es proclamen campions després de disputar un magnífic play-off per al títol.


La gran final del Play Off de 1a Categoria de la Lliga Tardor 2013-14 de futbol sala es va disputar divendres 7 de febrer entre els equips Los Trucolos (2n clas. Grup 1) i La Orden de los Esenios (2n clas. Grup 2).


Aquest dos equips arribaren a la final després de donar la sorpresa en les seves respectives semifinals, guanyant per penals als campions de la fase regular dels dos grups.

Al partit decisiu, la victòria va ser per a l’equip de Los Trucolos (4-2) en un encontre molt intens i disputat contra la Orden de los Esenios. Cal destacar l’actuació del tanca de Los Trucolos, Ramón “Sete” Nadal Alemany, amb un gol i tres estrelles MVP.

Jugadors sancionats

Primavera 2018
Jugador Equip Durada Finalitza
Icon
Icon