Imprimeix

Normativa i Reglament - Equips no presentats

Índex d'article
Normativa i Reglament
1. Introducció i presentació
2. Inscripció
3. Els equips i jugadors
4. La competició
4a. La classificació
4b. Fase Final 1a (Play-off):
4c. Fase Final 2a (Play-off):
4c.6 Puntuacions finals
4d. Premis:
4e. Equipament dels jugadors:
4f. Balons:
4h. Els partits:
4i. Acta del partit:
5. Faltes de disciplina:
6. Sancions:
7. Equips no presentats:
8. Ajornaments:
9. Àrbitres:
10. Comissió disciplinària:
11. Disposició final:
Totes les pàgines


7. Equips no presentats:

7.1 Sempre que els 2 equips presentin 3 jugadors com a mínim és obligatori començar el partit sense esperar que tinguin 5 jugadors.

7.2 Si un equip no es presenta a jugar dos partits, quedarà expulsat de la competició, sense cap dret que li tornin els diners de la inscripció.

7.3 Si un equip no es presenta a jugar o es presenta més de 10 minuts tard a partir de l’hora en què estava previst l’inici del partit, se li donarà el partit per perdut pel resultat de 6 gols a 0.

7.4 Si un equip es presenta a jugar més de 10 minuts tard a partir de l’hora d’inici del partit que estava estipulada, se li donarà el partit per perdut. A partir d’aquesta hora estipulada per a l’inici del partit, tenen una hora de temps per presentar-se a l’àrbitre tres dels components de l’equip per així demostrar que volien jugar-lo i que no volen que aquest resultat compti per excloure l’equip de la competició.

7.5 Si un equip ja classificat no es presentés a jugar l'últim partit i aquest fet compromet, perjudica o no permet la classificació o campionat d'altre equip, aquest serà sancionat perdent la classificació i/o els punts i en el seu lloc ho farà l'equip al que va perjudicar. Si en canvi, l'equip que no es presenta no tenia possibilitats de classificar-se, lamentablement la classificació serà com quedi, més enllà de la sanció que li pugui recaure a l'equip no presentat.

7.6 Si un equip no es presenta a la disputa d’un partit corresponent a la darrera ronda, perd el dret a rebre qualsevol tipus de premi o part proporcional dels doblers de la inscripció.

7.7 Si un equip no es presenta i no avisa a l’organització amb antelació per a poder avisar a l’equip contrari se li llevaran 3 punts de la classificació i se li donarà el partit perdut per 6 a 0.Jugadors sancionats

Primavera 2020
Jugador Equip Durada Finalitza
Icon
Icon