Imprimeix

Normativa i Reglament - Els equips i jugadors

Índex d'article
Normativa i Reglament
1. Introducció i presentació
2. Inscripció
3. Els equips i jugadors
4. La competició
4a. La classificació
4b. Fase Final 1a (Play-off):
4c. Fase Final 2a (Play-off):
4c.6 Puntuacions finals
4d. Premis:
4e. Equipament dels jugadors:
4f. Balons:
4h. Els partits:
4i. Acta del partit:
5. Faltes de disciplina:
6. Sancions:
7. Equips no presentats:
8. Ajornaments:
9. Àrbitres:
10. Comissió disciplinària:
11. Disposició final:
Totes les pàgines

3. Els equips i jugadors:

3.0 L’edat mínima per poder participar en aquesta competició és de 16 anys.

3.1 Els equips que inscriguin a jugadors per a obtenir un descompte i que després no participin en la competició seran privats de qualsevol tipus de descompte en competicions posteriors.

3.2 Al tractar-se d’una mateixa competició dividida en grups, solament està permès jugar en un equip en cada lliga. (Atenció punt 3.4)

3.3 Es poden realitzar tots els fitxatges que es vulgui fins la darrera jornada de la primera fase (lliga), i han d'haver jugat almenys un partit d'aquesta primera fase.

3.4 No es poden fer fitxes noves durant els play offs.
Sí que es poden fitxar jugadors d’equips que NO s'hagin classificat per als play offs. D’aquesta manera jugadors el·liminats poden continuar jugant.
També poden jugar jugadors que hagin format part de la teva plantilla amb anterioritat encara que no hagin jugat cap partit de la competició actual.

3.5 Inscripció mínima de 5 jugadors y màxima de 20. Una vegada arribat a aquest límit, si es desitja inscriure a nous participants haurien de donar-se de baixa els jugadors necessaris per a no superar el límit de 20 membres d'un mateix equip. No poden donar-se de baixa jugadors que hagin jugat qualque partit al torneig actual.

3.6 Tots els jugadors estan obligats a acreditar la seva identitat a l'arbitre o al personal de l’organització quan aquests ho requereixin.

3.7 Excepcionalment i en cas que el capità no presenti les fitxes corresponents, es permet presentar el DNI o un altre document oficial que acrediti la identitat  dels jugadors INSCRITS.

3.8 Totes les fitxes que es lliuren a l’àrbitre han de dur el segell de CampusEsport a la fotografia, en cas contrari, es considerarà alineació indeguda i es donarà el partit per perdut a l’equip infractor per 6 gols a 0.Jugadors sancionats

Primavera 2020
Jugador Equip Durada Finalitza
Icon
Icon