Grup 1 Primavera 2020 CSIF-ALARO FS - Informació de l'equip

Palmarès

Play-off 2a Estiu 2022
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2021-2022
Guanyador
Play-Off 2a Primavera 2019
Guanyador
Play-Off 2a Tardor 2017-18
2on classificat
Play-Off 1a Primavera 2022
4t classificat
Play-Off 2a Tardor 2018-19
4t classificat
Playoff 2a Estiu 2017
4t classificat

Històric de competicions

Temporada Competició CL PJ PG PE PP GF GC NT NJ
Tardor 2022-2023 Grup 1 Tardor 2022-2023
Estiu 2022 Play-off 2a Estiu 2022
Estiu 2022 Grup 1 Estiu 2022
Primavera 2022 Play-Off 1a Primavera 2022
Primavera 2022 Grup 2 Primavera 2022
Tardor 2021-2022 Play-Off 1a Tardor 2021-2022
Tardor 2021-2022 Grup 2 Tardor 2021-2022
Primavera 2020 Play-Off 1a Primavera 2020
Primavera 2020 Grup 1 Primavera 2020
Tardor 2019-2020 Play-Off 1a Tardor 2019-2020
Tardor 2019-2020 Grup 1 Tardor 2019-2020
Estiu 2019 Play-Off 1a Estiu 2019
Estiu 2019 Grup 1 Estiu 2019
Primavera 2019 Play-Off 2a Primavera 2019
Primavera 2019 Grup 1 Primavera 2019
Tardor 2018-2019 Play-Off 2a Tardor 2018-19
Tardor 2018-2019 Grup 1 Tardor 2018-2019
Estiu 2018 Grup 1 Estiu 2018
Primavera 2018 Play-Off 2a Primavera 2018
Primavera 2018 Grup 1 Primavera 2018
Tardor 2017-2018 Play-Off 2a Tardor 2017-18
Tardor 2017-2018 Grup 1 Tardor 2017-2018
Estiu 2017 Playoff 2a Estiu 2017
Estiu 2017 Grup 1 Estiu 2017
Primavera 2017 Grup 1 Primavera 2017