Play-Off 1a Primavera 2020 Gabriel Miró Camps - Jardines Campaner

Fotografia de Gabriel Miró Camps
Nom Gabriel Miró Camps
Sobrenom Biel
Naixement 1991 (31 anys)
Alçada 188cm
Pes 89kg
Dorsal 1
Posició Porter
Peu dominant Dretà

Palmarès

Primavera 2015
Porter menys goletjat (Or)
Primavera 2014
Porter menys goletjat (Or)
Tardor 2013-2014
Porter menys goletjat (Or)
Primavera 2013
Porter menys goletjat (Or)
Play-Off 1a Primavera 2020
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2019-2020
Guanyador
Play-Off 1a Estiu 2019
Guanyador
Play-Off 1a Primavera 2019
Guanyador
Play Off 1a Tardor 2013-14
Guanyador
Play-Off 1a Primavera 2015
2on classificat
Play-Off 1a Estiu 2018
3er classificat
Playoff 2a Primavera 2017
4t classificat

Partits

Jornada
Jardines Campaner La Porci FS
Leotron Jardines Campaner
Jardines Campaner Marcalamar-Pizzería Toscana
Jardines Campaner Sa Rocketa F.C.
Jardines Campaner Distribuciones Anga
Jardines Campaner El Tercer Tiempo FS
Jardines Campaner Leotron
Totals 2 1 0 1 0 0 0 9 0 0 0 0 0

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Primavera 2020 Jardines Campaner Porter
Tardor 2019-2020 Jardines Campaner Porter
Estiu 2019 Jardines Campaner Porter
Primavera 2019 Jardines Campaner Porter
Estiu 2018 Jardines Campaner Porter
Primavera 2018 Residencia Ciudad Jardín Porter
Primavera 2017 Isleño Balear Porter
Tardor 2016-2017 Isleño Balear Porter
Primavera 2016 Panxes i Closques Porter
Tardor 2015-2016 Panxes i Closques Porter
Primavera 2015 Truco o Gato Porter
Tardor 2014-2015 Truco o Gato Porter
Primavera 2014 Truco o Gato Porter
Tardor 2013-2014 Truco o Gato Porter
Primavera 2013 Truco o Gato Porter
Totals 117 38 0 20 0 0 0 274 0 0 14 0 0