Play-Off 1a Primavera 2020 Sergio Menéndez López - Jardines Campaner

Fotografia de Sergio Menéndez López
Nom Sergio Menéndez López
Sobrenom Chechu
Naixement 1982 (39 anys)
Alçada 180cm
Pes 74kg
Dorsal 15
Posició Pivot
Peu dominant Dretà

Palmarès

Play-Off 1a Primavera 2020
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2019-2020
Guanyador
Play-Off 1a Estiu 2019
Guanyador
Play-Off 1a Tardor 2018-19
3er classificat
Play-Off 1a Primavera 2016
4t classificat

Partits

Jornada
Jardines Campaner La Porci FS
Leotron Jardines Campaner
Jardines Campaner Marcalamar-Pizzería Toscana
Cafetería Centre Bahía Grande Jardines Campaner
Lions Team Latigaso Jardines Campaner
Jardines Campaner El Tercer Tiempo FS
Muppet FC Jardines Campaner
Totals 17 10 0 12 0 0 0 0 0 0 0 0 0

Historial

Lliga / competició Equip Posició
Primavera 2020 Jardines Campaner Pivot
Tardor 2019-2020 Jardines Campaner Pivot
Estiu 2019 Jardines Campaner Pivot
Tardor 2018-2019 Julià Pinturas Tanca
Estiu 2018 Bar la Pista Pivot
Primavera 2016 Brick Hotel Ala
Totals 33 21 0 37 0 0 1 0 0 0 1 0 0